

11<sup>th</sup> August 2018 Summer Series 6/9

Time		Comments
08:00-10:00	Morning Practice	2 Hour Open Pit Lane Practice
11:00-11:30	Morning Practice #2	30 Minutes Open Pit Lane Practice *All Fuel to be handed in by 12pm*
11:30-12:00	Drivers Briefing	Drivers Briefing at Race Control, all drivers to attend
12:00-12:30	Afternoon Practice	30 Minutes Open Pit Lane Practice
12:30-13:30	Fuel Bay Open Window	Be sure all teams have purged their tanks before filling up. Fuel bay will close at 13:30.
13:00	Pace Car	Our monthly pace car will be putting in some demonstration laps
13:30-14:00	Qualifying	30 Minutes
14:30	Grid Walk	Each team must place their kart on to its correct position on the dummy grid. Grid Walk which will include interviews of team's highs and lows of qualifying. Team and Grid photos.
14:45	Race Start (4 Hours)	Start of the 4 Hour Race
18:45	Race End	
19:45- Onwards	Presentation	Presentation will be carried out in the café area. Your team must be represented in the presentation by at least one member of your team.